EURÓPA LEGTÖBBET ELADOTT GÉPEI

Nyirokmasszázs gép

MEGNÉZEM AZ AKCIÓKAT
A terápia

Nyirokmasszázs gép

A nyirokmasszázs vagy más nevén nyirokdrenázs, egy olyan technika, amely hosszú, gyengéd és ritmikus simításokat alkalmaz, amelyek célja a nyirokrendszer optimális működésének helyreállítása.
A kezelést minden esetben, szakmai végzettséggel rendelkező nyirokmasszőr végzi. A másik lehetőség, hogy otthon alkalmazza a kezeléseket, egy nyirokmasszázs vagy más néven, hullámmasszázs gép segítségével. 
Ha nincs teljesen működő, egészséges nyirokrendszerünk, akkor az idővel eltömődik méreganyagokkal, melyek számos egészségügyi problémához vezetnek. Ebben lehet nagy segítségünkre egy jól képzett nyirokmasszőr, illetve a nyirokmasszázs gép.

MEGNÉZEM AZ AKCIÓKAT
Terápiás

Szolgáltatásaink

Talpreflexológia
Nyirokmasszázs gépi kezelés
Babaváró pároknak

“A bölcsnek tudnia kell, hogy az egészség az ember legnagyobb ajándéka, és meg kell tanulnia, miként kovácsolhat hasznot a betegségből a gondolatai révén.”

Hippokratész

“Mert ahol emberszeretet van, ott jelen van a mesterség szeretete is.”

Hippokratész

“Az egészség nem egyetlen tett, hanem szokásaink összessége. Azzá válunk, amit rendszeresen teszünk.”

Arisztotelész
A terápia

Dagadt láb kezelése házilag

A nyirokrendszer a szervezet szív- és érrendszeri rendszere mellett helyezkedik el és lehetővé teszi számunkra, hogy megőrizhessük egészségünket.
Rendkívül fontos, mert három kritikus funkciót lát el;
1. Támogatja az immunrendszert a méreganyagok, elhalt vérsejtek, kórokozók és egyéb salakanyagok eltávolításával.
2. Segít a szervezetünknek felszívni a zsírokat és a zsírban oldódó vitaminokat az
emésztőrendszerből, és eljuttatja ezeket a tápanyagokat a sejtekhez, ahol üzemanyagként kerülnek felhasználásra.
3. Emellett pedig eltávolítja a felesleges folyadékot – az úgynevezett nyirokfolyadékot; – és a salakanyagokat a test sejtjei és szervei közötti terekből.

Próbálja ki otthonában piacvezető nyirokmasszázs gépünket és győződjön meg hatékonyságáról! Terapeutánk személyesen mutatja be működését. Foglaljon időpontot egy kezelés keretein belül! 

IDŐPONT FOGLALÁS
Akciók, hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A terápia

Miért fontos a nyirokmasszázs?

A nyirokrendszer segít a szervezet salakanyagainak eltávolításában. Az egészséges, aktív nyirokrendszer ehhez a simaizomszövet természetes mozgását használja. Műtétek, betegségek vagy egyéb károsodások azonban a nyirokrendszerben és a nyirokcsomókban folyadékok felhalmozódását okozhatják, ami nyiroködéma néven ismert állapot.

A nyirokrendszeri betegségek, különösen a nyiroködéma, komoly problémát jelentenek sokak számára. Ez a testünknek azon része, amely megvéd minket a fertőzésektől és a betegségektől. A nyirokmasszázs kifejezetten a nyirokerekre összpontosít, hogy elősegítse a nyirokfolyadék áramlását.

A nyirokrendszert a test tisztítószolgálatának is nevezhetjük, mert olyan erekből, csomópontokból és szervekből áll, amelyek együttesen elősegítik a nyirok megfelelő áramlását, eltávolítják belőle a salakanyagokat, és ezeket a salakanyagokat a szervezetből való kiürítésükért felelős szervekhez irányítják. Ha a nyirokrendszer nem működik megfelelően, a nyirokfolyadék és a méreganyagok felhalmozódhatnak a szövetekben és növelhetik a kockázatát a szervezetben bizonyos betegségek
kialakulásának.

Ne feledkezzen meg a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékbevitelről!

Egészségmegőrzés

Mikor van szüksége nyirokmasszázsra?

A következő állapotok ártalmatlannak tűnhetnek, de ha ezek közül néhányat vagy akár többet is krónikusan tapasztal, az annak a jele lehet, hogy a szervezete toxin-túlterheléstől szenved. Ilyenkor nyújthat hatékony segítséget egy szakképzett nyirokmasszőr.

KAPCSOLAT
A terápia

Mikor van szüksége nyirokmasszázsra?

 • Allergia és/vagy ételérzékenység
 • Puffadás
 • Krónikus letargia (tartós fáradtság)
 • Székrekedés
 • Depresszió
 • Emésztési problémák
 • Megduzzadt nyirokcsomók
 • Túlsúly
 • Fokozott hajlam a megfázásra és influenzára
 • Bőrproblémák/száraz és viszkető bőr
 • Duzzanat a végtagokban
 • Duzzanat ujjakban/gyűrűk szorosabb illeszkedése
IDŐPONT FOGLALÁS

Milyen előnyei lehetnek a nyirokdrenázs masszázsnak?

A nyirokrendszer azáltal támogatja az immunrendszert, hogy eltávolítja a méreganyagokat, majd miután megszabadítja a felesleges folyadéktól, segít a szervezetnek felszívni a vitaminokat az emésztőrendszerből. Mint tudjuk, a nyirokrendszer gyakran elzáródhat vagy túlterhelődhet olyan dolgok miatt, mint a stressz, a betegség és az egészségtelen életmód.

“Miközben a helyes táplálkozás és a rendszeres testmozgás fontos, a nyirokdrenázs masszázs lendületet adhat a nyirokrendszernek, ami számos egészségügyi, esztétikai és sportolási előnyökhöz vezethet.”

Ezek közé tartozhatnak:

– A vízvisszatartás okozta duzzanat csökkentése

– Az immunrendszer erősítése a betegségek a megelőzése érdekében.

– A kórokozók és méreganyagok eltávolítása

– Az emésztés javítása

– Segít abban, hogy könnyebbnek és kevésbé puffadtnak érezze magát.

– Segíti az alvást és a relaxációt

– Javítja a test tónusait

– Az izmok gyorsabb regenerálódásának támogatása a testmozgás elősegítése érdekében

A nyirokmasszázs hatékonysága

IDŐPONT FOGLALÁS

Bizonyos egészségügyi állapotok – beleértve az elhízást, a gyulladást, és a különböző a fertőzések – a nyirokfolyadék felhalmozódását okozhatják, ami nyiroködéma néven ismert állapot.

“A nyirokmasszázs a nyirokáramlás javításával segíthet a szervezet zavartalan működésében.”

A nyirokmasszázs segíthet ennek csökkentésében azáltal, hogy gyengéd nyomás segítségével a nyirkot (a
felesleges folyadékot) a szövetekből a nyirokcsomókba mozgatja.
Az nyirokmasszázs egy könnyű, bőrnyújtó masszázs, amely elősegíti a nyirokfolyadék mozgását a duzzadt végtagból. A terápia segít megnyitni a még működő nyirokkollektorokat, fehérjét és folyadékot juttatni beléjük, valamint segít felgyorsítani a nyirokfolyadék áramlását a nyirokereken
keresztül.

Az egészséges nyirokrendszer károsodhat betegség, a fizikai aktivitás hiánya, a stressz, a rossz táplálkozás vagy a toxikus túlterhelés miatt. Ez számos problémához vezethet, többek között szöveti duzzanathoz, rossz bőrtónushoz, túlsúlyhoz, cellulitiszhez, fejfájáshoz, ízületi fájdalomhoz, fáradtsághoz és a betegségekre való nagyobb fogékonysághoz.
A masszázs gyengéden célozza meg a közvetlenül a bőr alatt elhelyezkedő finom nyirokereket és nyirokcsomókat, amelyeknek csak nagyon enyhe nyomásra van szükségük ahhoz, hogy a folyadék átáramoljon. Ezzel szemben az olyan kezelések, mint az aromaterápia, a sport- és a svédmasszázs keményebb érintést használnak, hogy a test egy másik területét és az izmokat dolgozzák meg.

A nyirokdrenázs masszázs, vagy más néven a manuális nyirokdrenázs segíthet a szervezetnek fenntartani a megfelelő vérkeringést, a testfolyadék egyensúlyát és az immunrendszer működését.

Fontos az elegendő tiszta víz fogyasztása. A jól hidratált szövetek segítik a salakanyagok kiürülését.

Address

Válassza az egészséget, hívjon terapeutát!

Időpontot foglalok!